top of page
IMG_20220708_105236_3_edited_edited.jpg

CIRKELS

Hieronder vind je een overzicht van de geplande cirkels. De cirkels zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, tenzij anders aangegeven. We houden de cirkels relatief klein met maximaal 10 deelnemers, hierdoor kunnen we waarborgen dat iedereen zich gezien en gedragen kan voelen. Thee en snacks worden verzorgd. Wil je up to date blijven van alle cirkels en workshops? Schrijf je dan in voor de maandelijkse Nieuwsbrief. (geen spam, dat beloof ik!)

Aanmelden voor de cirkels gaat per mail; hjartaheling@gmail.com - Na aanmelding ontvang je een intakeformulier.
Betaling dient vooraf te gebeuren, lees ook mijn Algemene Voorwaarden.

Microdose Soundjourney

Datum: 16-03-2024
Tijd: 13:30 - 17:00 (eventu
ele uitloop)
Locatie: Vijfhuizen
Investering: €65,-

* Event gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Maximaal 10 deelnemers. Plantmedicijnen zijn altijd optioneel.

Wees welkom op deze mooie middag in het teken van verbinding! We drinken gezamenlijk cacao en zetten de intentie voor de cirkel: "ontvangen in ontspanning". We serveren een micordosis magic truffels (1 gram) om je daarna te begeleiden met een aantal ontspannende ademhalingsoefeningen. 

 

We nemen je mee op een muzikale reis, met klankschalen, chimes en nog veel meer. Daarnaast is mijn dierbare vriend Martijn aanwezig, die ons vandaag zal trakteren met zijn magische muziekspel op de hangdrum. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van alle muziek die voor jou gespeeld zal worden.

 

Alles in de natuur bestaat uit trillingen en omdat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat, worden trillingen en geluid moeiteloos doorgegeven. De klankreis nodigt je uit om naar jezelf te luisteren. Het leidt je weg van het 'moeten' en denken. Het nodigt je uit om in het hier en nu te zijn, de stilte binnen te gaan en te weten. 

 

Wat je kunt verwachten :

 

- een veilige setting

- professionele begeleiding 

- sharing 

- sfeervolle locatie

- begeleide meditatie 

- kennis van de plantmedicijnen 

- soundhealing 

- hangdrum concert

- live muziek

- totale ontspanning 

- herkenning

- verbinding

- tools om thuis in te zetten

- snacks en thee

- aftercare

 

Gun jij jezelf deze middag, helemaal in het teken van JOU? Wees welkom, precies zoals je bent! Aanmelden kan via mail: hjartaheling@gmail.com. Na aanmelding ontvang je een intakeformulier welke vooraf door ons beoordeeld wordt.
We kijken er naar uit je te mogen ontvangen!

 

Wildplukwandeling
Datum: 30-03-2024
Tijd: 09:30 - 11:00
Locatie: Wandelbos Groenendaal, Heemstede
Invest
ering: €10,- (tot 12 jaar gratis, kinderen tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene)
*Event gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Maximaal 15 deelnemers.


Tijdens deze informatieve wandeling neem ik je graag mee om samen de overvloed van Moeder Natuur te ervaren! De overvloed die zich pal onder onze neuzen bevind, want veel van de planten die je overal tegenkomt zijn ontzettend nuttig. Wil jij ook weten welke planten je allemaal zou kunnen eten? Of welke planten een geneeskrachtige werking hebben? Helaas is veel kennis niet meer doorgegeven en daardoor niet meer vanzelfsprekend. Ik deel graag mijn kennis over de eetbare en geneeskrachtige planten die we om ons heen kunnen vinden, het is mijn missie om anderen weer te helpen verbinden met de natuur.

 

Tijdens de wildplukwandeling gaan we in op de 'regels van het wildplukken'. Ik vertel je waar je op moet letten, hoe je verschillende planten kunt herkennen en hoe je bepaalde eigenschappen zou kunnen onderscheiden. Omdat we de natuur in gaan kunnen we de planten helemaal 'ervaren', je leert namelijk het meest door te zien, te voelen, te ruiken én te proeven. Daarnaast is de wandeling elke keer weer anders, elke week groeien er weer nieuwe planten die de week ervoor nog verstopt onder de grond zaten. De informatie die besproken is, zul je na de workshop per mail ontvangen om thuis nog eens na te lezen. Er is voldoende ruimte voor vragen en verbinding. Jong en oud is welkom! Kinderen tot 18 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden via mail: hjartaheling@gmail.com.

bottom of page