top of page

SOUNDHEALING

WAT IS SOUNDHEALING?
Tijdens een soundhealing sessie neem ik je graag mee op een muzikale reis, met klankschalen, chimes, een shruti box en nog veel meer. 

Alles in de natuur bestaat uit trillingen en omdat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat, worden trillingen en geluid moeiteloos doorgegeven. De klankreis nodigt je uit om naar jezelf te luisteren. Het leidt je weg van het 'moeten' en denken. Het nodigt je uit om in het hier en nu te zijn, de stilte binnen te gaan en te weten. Soundhealing is meer dan alleen ontspanning. Door te werken met de trillingen van klankschalen is het mogelijk om blokkades in het lichaam te signaleren en hier op verder te werken. Soundhealing kan helpen om stress te verlagen, meer rust te ervaren in lichaam en geest, en je helpen om beter in contact met je diepere zelf te komen, verbeteren van de bloedsomloop en verbeteren van de energiestroom. In de steeds drukker wordende wereld worden we continu onbedoeld en ongevraagd blootgestel aan allerlei (lage) frequenties. Met soundhealing kunnen we de frequenties in het lichaam weer tot rust brengen.

VOOR WIE IS SOUNDHEALING GESCHIKT?

Soundhealing is geschikt voor iedereen die teveel 'in het hoofd' zit, het lichaam niet goed kan voelen en tegen blokkades aan loopt. Ook wanneer je moeite hebt met concentratie, slapen, of wanneer je vaak gespannen bent kan soundhealing helpend zijn. Natuurlijk is het hebben van klachten geen vereiste; iedereen verdient een ontspannend moment voor zichzelf.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een soundhealing van Hjarta te ervaren. Ik organiseer regelmatig soundhealing sessies in groepsverband. Op de pagina Cirkels vind je het programma. Het is ook mogelijk om een privé sessie te boeken. De sessie zal plaatsvinden in Vijfhuizen. We zoeken samen naar een passend moment voor de sessie. Na aanmelding via mail ontvang je van mij een intakeformulier met een aantal vragen over jouw gezondheid en jouw verwachtingen en wensen. Met deze informatie ga ik strict vertrouwelijk om. Na de sessie wordt het formulier vernietigd
Na binnenkomst landen we samen op ons gemak in de ruimte. Ik zorg voor een ontspannen sessie en je wordt van alle gemakken voorzien; een kop warme kruidenthee, een sfeervolle plek en achteraf wat lekkers. De sessie zelf zal ongeveer 45 minuten duren, daarna zul je je als herboren voelen.

TARIEVEN
1 op 1 soundhealing sessie op locatie in Vijfhuizen, duur 45 min             €60,-
Duo sessie op locatie in Vijfhuizen, duur 45 min                                       €90,-

Groepsessie vanaf 4 personen op locatie in Vijfhuizen, duur 120 min     €47,- per persoon

Aanmelden via mail: hjartaheling@gmail.com. Betaling vooraf. Lees ook mijn Algemene Voorwaarden.

bottom of page