top of page

OVER MIJ

IMG_20220704_115524_edited.jpg

Laat ik mezelf even voorstellen! Ik ben Laura, 31 jaar oud, moeder van een fantastische zoon van 3 en samenwonend met zijn vader, mijn grote liefde. 

Als jong meisje merkte ik al dat ik een speciale gave heb; ik voel anderen haarfijn aan en kan goed inschatten wat een ander nodig heeft. Of noem het heldervoelend. Anderen helpen en ondersteunen is een soort tweede natuur.
Ik heb altijd grote affiniteit en interesse gehad voor het heidense, het paganisme, hekserij en sjamanisme. Maar lange tijd voelde ik niet de ruimte om me hier verder in te ontwikkelen. Mijn jeugd en jonge volwassen leven ging, op z'n zachts gezegd, niet altijd soepel. Ik voelde me vaak een buitenstaander, alsof ik niet thuis ben ik deze wereld. Door de jaren heen heb ik veel obstakels moeten overwinnen. Al die obstakels en moeilijke tijden hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Tot ik zelf moeder mocht worden. Ik was er aan toe om een nieuwe stappen in mijn leven te zetten, om nieuwe richtingen op te gaan. En ja... ik kreeg waar ik om vroeg. Ik viel in het diepe, raakte mezelf kwijt, en moest mezelf op diepe lagen aankijken en opnieuw leren kennen.

Wat een avontuur. Wat een kado.

Door deze reis heb ik mijn roeping gevonden: anderen helpen te helen vanuit hun hart. Helen vanuit je diepe, authentieke zelf. Hjarta staat voor het hart, of; de stoel van de emotie.

Ik wil jou helpen om door alle schilden en muren die je hebt opgebouwd te breken. Ze af te pellen, ze te omarmen en jou weer in je kracht te zetten.  Ik bied jou een veilige plek, vanuit liefde, begrip en levenservaring. Niet door oneindig over problemen en negatieve ervaringen te praten, niet door alle pijnlijke herinneringen op te blijven rakelen. Maar door jou op een veilige manier te laten doorvoelen, te laten ervaren en te laten aanschouwen wie jij echt in essentie bent. 

Want dat verdient iedereen. 

Over mij: Over
bottom of page