top of page
20230218_153727_edited_edited.jpg

ReConnection

De wereld om ons heen lijkt steeds sneller te draaien. We leven volgens een kalender, kijken vaak op de klok en het lijkt wel alsof we altijd ‘te weinig’ hebben. Te weinig geslapen, te weinig tijd, te weinig ruimte, te weinig salaris, te weinig beweging en ga zo maar door. Het is dan ook niet vreemd dat je je misschien ontaard, uit balans of zelfs opgebrand voelt. Want deze manier van leven, die we onszelf hebben aangeleerd en opgedrongen, is niet ‘normaal’. Het is niet zoals het ooit bedoeld was.
Ooit bestond er een sterke verbinding met de natuur, mensen leefden in harmonie met de bomen, planten, dieren en met elkaar. Er was overvloed. Ergens is er een kink in de kabel gekomen, de verbinding is vergeten geraakt. We zijn zo gewend geraakt aan het valse comfort, dat we niet meer weten hoe we oncomfortabel kunnen zijn.

IMG_20230909_111705_edited.jpg

DISCONNECTION

Die verbinding is te herstellen, we kunnen weer thuiskomen in onszelf. Het is nog niet te laat om oude kennis weer opnieuw eigen te maken en de veiligheid in jezelf terug te vinden. Voor iedereen die zich soms verloren kan voelen in deze tijd, voor iedereen die zich vervreemd voelt van zichzelf en van elk ander, heb ik ReConnection opgezet. Een jaarprogramma, waarin we met elkaar de verbinding met de natuur, onszelf én met elkaar weer gaan versterken. Het moment is gekomen om de gecreëerde illusie los te laten en terug te gaan naar waar we vandaan komen; de natuur. De natuur die er altijd is, waar wij onderdeel van zijn.

RECONNECTION

Gedurende elf maanden gaan we met een groep gelijkgestemden op een gezamenlijke (innerlijke) reis. We creëren onze eigen, veilige tribe van mannen en vrouwen, die elkaar herkennen, dragen en zien op dit pad. Je ontmoet elkaar in de gezamenlijke wens om dichter bij jezelf en de natuur te komen. We gaan alle seizoenen doorleven, beginnend met de Winter. Elk seizoen heeft haar eigen thema’s die we aanhalen in de live meetings en in de online meetings. Per seizoen zullen er twee live meetings zijn, waarbij de invulling van de dag past bij het seizoen van dat moment. De live dagen zullen gevuld zijn met workshops, innerlijke reizen, muziek, buiten in de natuur, plantmedicijnen en vooral heel veel herkenning en gezelligheid. Over het algemeen worden de dagen gefaciliteerd door ons, Laura en Nick. Én er zullen dagen zijn dat er gastsprekers en teachers aanwezig zijn om hun passie met je te delen. Daarnaast komen we elke nieuwe maan samen in een online meeting, om de intentie voor de nieuwe maan te zetten, naar elkaar te luisteren en voor zelfreflectie. Je ontvangt een met zorg samengesteld werkboek, met informatie en vragen die je uitdagen om op een diepere laag naar jezelf te kijken.

Al met al, wordt het een intensieve, uitdagende en verbindende reis die er voor zal zorgen dat jouw kijk op het leven zal veranderen.

HET PROGRAMMA

Het programma bestaat uit vier seizoenen met live- en online meetings. De live meetings duren gemiddeld een hele dag, tot uiterlijk 17:00. De online meetings zijn in de avond en duren ongeveer 1 – 1,5 uur. Tijdens de online meetings checken we in bij elkaar als groep. We reflecteren gezamenlijk op de vragen uit het werkboek en delen de integratie processen na de live meetings. Elke online meeting haken we in op de thema's van dat moment. Er is ruimte om te delen en te verbinden met elkaar. 
 

WINTER
10-02-2024: Online meeting

24-02-2024: Live meeting, workshop Ons Inheemse Geheugen, locatie Vijfhuizen

10-03-2024: Online meeting

16-03-2024: Live meeting, Wim Hof Method, met Pieter van Elsas, gecertificeerd Wim Hof instructor, locatie Vijfhuizen

LENTE

08-04-2024: Online meeting

27-04-2024: Live meeting, Wildplukwandeling en Basiscursus ‘Werken Met Kruiden’, locatie Heemstede

08-05-2024: Online meeting

25-05-2024: Live meeting, Cacaoceremonie, Ademreis en Rebirthing, locatie Vijfhuizen

06-06-2024: Online meeting

ZOMER

29-06-2024: Live meeting, Workshop ‘Groene Magie’, locatie Vijfhuizen

06-07-2024: Online meeting

04-08-2024: Online meeting

03-09-2024: Online meeting

14-09-2024: Live meeting, Cacaoceremonie, Rapéh cirkel en muziek, met Meis van Holistic Hermanas

HERFST

02-10-2024: Online meeting

20-10-2024: Live meeting, Paddenstoelenwandeling met Reinier, de Paddenstoelenman, locatie Heemstede

01-11-2024: Online meeting

16-11-2024: Live meeting, Microdose Inner Child ceremonie met Soundhealing, locatie Vijfhuizen

01-12-2024: Online meeting

WINTER

21-12-2024: Live meeting, Cacaoblissceremonie, afsluiting ReConnection, locatie Grootschermer. (We sluiten af in de avond)

Het programma is onder voorbehoud van data wijziging door onvoorziene omstandigheden. In dit geval wordt in overleg een nieuwe passende datum ingepland.

INVESTERING

Investering is inclusief:

11 online meetings
9 live meetings
Zelf-werkboek
Materiaal tijdens workshops


Thee en snacks (Lunch verzorgen we met elkaar door middel van potluck)

Early Bird, aanmelden t/m 15-11-2023:                  €1950,-
Normale prijs, aanmelden t/m 11-01-2024:            €2150,-

Aanbetaling:                                                           €150,-  wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

 

Aanbetaling dient binnen twee weken na aanmelding en bevestiging te worden voldaan. Bij aanmelding na 01-01-2024 dient de aanbetaling direct te worden voldaan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Optioneel:

1 op 1 BRTT sessie:                     €120,-
Tijdens het hele ReConnection programma aan te vragen.

BETAALOPTIES

Volledige betaling,         Early Bird vóór 25-11-2023
                                         Normale prijs vóór 25-01-2024

Betalen in 10 termijnen is mogelijk. Per termijn komt er €3,- administratiekosten bij. Early Bird facturering begint vanaf 20-11-2023. Normale prijs facturering begint vanaf 20-01-2024.

DE KLEINE LETTERTJES

INSCHRIJVING EN ANNULERING

- Inschrijving voor het programma vindt plaats via mail: hjartaheling@gmail.com
- Na inschrijving heb je 14 dagen bedenktijd.
- Je ontvangt een bevestigingsmail met de factuur met daarop de benodigde betalingsgegevens.
- Definitieve plaatsing in het programma vindt plaats op volgorde van ontvangen betaling. Voldoe de betaling daarom zo spoedig mogelijk.
- Wanneer je je inschrijft voor het programma die start binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, dan zie je af van het recht op wettelijk bedenkrecht.

BETALING

- Na ontvangst van de aanbetaling van €150,-  is je plek definitief.
- Het bedrag dient binnen de betalingstermijn van de factuur voldaan te zijn.
- De betalingstermijnen staan op de factuur vermeld en dienen voor vermelde data voldaan te zijn.

ANNULERING

- Kan alleen per e-mail via: hjartaheling@gmail.com
- Bij annulering is de aanbetaling van €150,- altijd verschuldigd en wordt derhalve niet geretourneerd.
- Het inschrijfgeld kan wel blijven staan voor een andere workshop of event tot maximaal een jaar later.
- Tot 4 maanden voor aanvang kan kostenloos worden geannuleerd. De aanbetaling wordt niet geretourneerd.
- Tot 3 maanden voor aanvang van het jaarprogramma wordt 50% van het totaal bedrag gerekend.
- Na 2 maanden voor aanvang van het jaarprogramma vindt geen restitutie meer plaats en ben je het volledige bedrag verschuldigd.

bottom of page